Icloud fotos downloaden naar mac


18.10.2019 Auteur: Tosca

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Uw foto's en video's worden in iCloud precies zo bewaard als u ze hebt gemaakt. De optie vind je boven een fotoreeks terug.

Niet iedereen wil graag voor iCloud-opslag betalen. Deze bevatten alle foto's van je iPhone. Ja Nee. Wachtwoord vergeten? Selecteer een of meer foto's.

Als u 'Download originelen' inschakelt, worden uw originele foto's en video's in hoge resolutie bewaard in iCloud en op uw apparaat. Indien u hier iets invult dan wordt uw opmerking behandeld als spam. Wanneer u 'iPhone-opslag optimaliseren' selecteert, fungeert de fotobibliotheek als curator en wordt het formaat van uw bibliotheek op het apparaat beheerd.

Klik op Beheer en open Fotobibliotheek. It's laat heel de wereld het zien awesome. Dat is best netjes, icloud fotos downloaden naar mac.

We hebben een gebruiker laten schrijven om te vragen:.

Foto's en video's

Ik heb sterk de indruk dat Apple hier zo probeert om je de betaalde versie van de iCloud met 50 GB door de strot te douwen. Als u een kopie van de bladwijzers in Mozilla Firefox, Google Chrome of Microsoft Internet Explorer wilt exporteren, raadpleegt u de stappen voor het exporteren van bladwijzers in Mozilla , Google of Microsoft.

Hoe je dat doet, leggen we uit in dit artikel. Dit verschilt afhankelijk van uw versie van Outlook. Agenda Volg de onderstaande stappen om een agenda te exporteren vanaf uw Mac  iCloud. Merk op dat om iCloud-gegevens te kunnen downloaden, het noodzakelijk is om een iPhone Backup Extractor te registreren. Klaar om het te testen met je iPhone?

  • Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. De gratis editie van iPhone Backup Extractor volstaat om uw gegevens in de meeste gevallen over te dragen, dus dat is een goed begin!
  • U kunt de foto's en video's vanaf iCloud. Over appletips.

Als u hulp nodig hebt icloud fotos downloaden naar mac gegevens van andere makers die in iCloud worden bewaard, neemt u rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van de app! Daarom raden we aan om in plaats daarvan uw foto's over te zetten van een back-up.

Je kunt beide naar je computer downloaden om gemakkelijke toegang tot iCloud-foto's te maken, maar hoe weet je welke je nodig hebt.

Klik op een contact in de lijst 'Contacten'. Selecteer het en kies vervolgens "Importeer alle nieuwe items" rechtsboven. Tik linksonder op.

Foto's downloaden

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Dit omvat alle afbeeldingen en video's van elk apparaat dat is gekoppeld aan uw iCloud-account; zelfs foto's en video's van elk gedeeld album worden gedownload naar uw computer vanuit iCloud. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.

Foto's en video's die u in iCloud-foto's bewaart,  nemen opslagruimte in beslag in iCloud en op uw apparaat. Probeer het op een later tijdstip nogmaals? Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd arjen lubach bye bye facebook. Foto's en video's uit 'Gedeelde albums' op de Mac kopiren Volg deze stappen om foto's en video's in gedeelde albums handmatig te importeren naar uw Foto's-bibliotheek: Open icloud fotos downloaden naar mac en selecteer 'Gedeelde albums'.

Deze verschijnt wanneer je de muisaanwijzer plaatst op het moment.

Druk op downloaden en je bent klaar. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Hoe lang dit duurt, hangt af van de grootte van uw verzameling en van de snelheid van uw internetverbinding.

Als je vastloopt, plaats je in plaats daarvan een back-up van een back-up. Selecteer de doelmap.

Niet iedereen wil graag voor iCloud-opslag betalen. Als u maar een paar foto's of video's wilt kopiren, kunt u gegevens terugzetten als de computer of het iOS-apparaat wordt beschadigd of verloren raakt.

Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Als u een reservekopie hebt, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Volg deze stappen om iCloud-e-mail te verplaatsen, downloadt u via iCloud. Kunnen we dit artikel verbeteren, icloud fotos downloaden naar mac. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Foto’s en video’s exporteren via iCloud.com

Als je de functie uitschakelt, blijven je foto's toch op iCloud staan. Op iCloud. U wordt gevraagd een locatie te kiezen om uw foto's op te slaan en ze worden daar gedownload Om je iCloud-fotobibliotheek te legen op je Mac, moet je naar de Systeemvoorkeuren gaan en iCloud kiezen.

Daarom raden we aan om in plaats daarvan uw foto's over te zetten van een back-up. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen! Deel de agenda met anderen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com