Kijk app smart tv werkt niet


18.10.2019 Auteur: Gaetano

Ik was blij dat je met de app eindelijk via chromecast naar de tv kon casten i. Alleen netflix stond er helaas niet op. Waardeloos krijgt van mij 10 waardeloos-sterren.

Bij de aankoop werd ook nooit zonder omwegen duidelijk gemaakt dat de smart tv maar voor x — aantal jaren bruikbaar zou zijn voor apps. Eerst kreeg ik 2 reclames en als je daarna wilt casten viel de app meteen uit. Zelfs op een zeer recente, high-end TV werkt die app niet fatsoenlijk.

Rob 16 oktober, Och och och. Daar krijg je vierkante oogjes van. Claudia 17 oktober, De organisaties hebben gewoon geen zin in steeds updaten van de apps.

Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Alleen netflix stond er helaas niet op. Er is hier al eerder een topic aan gewijd, Toevallig lees ik net dit artikel via Facebook.

Chantal kramer 16 oktober, dus ik kijk app smart tv werkt niet niet bij wie het probleem nu ligt. Waardeloos krijgt van mij 10 waardeloos-sterren. Dat gaat dus al van de app-tijd af.

  • Omdat elke tv een ander besturingssysteem heeft, kan er niet één app gemaakt worden voor alle besturingssystemen.
  • Terwijl met het internet niets mis is. Hij speelt wel af maar zonder beeld en geluid.

Account Options

Om de paar seconden hapert het beeld als ik iets wil terugkijken terwijl mijn internetverbinding goed is! Helaas stootte deze ezel nog eens aan dezelfde steen. Niet handig bij het afspelen via een Apple tv. Disney Magic Kingdoms, Basketball RTL heeft het wat dat betreft veel beter voor elkaar met haar Videoland platform.

Maar geeft dan aan dat hij programma niet kan vinden. Ze geven aan dat je die andere via de app kunt kijken. Gebruiker Aantal likes. Helaas na een half jaar begon het gedonder al. Zie voor meer informatie onze cookieverklaring. Helemaal niets geleerd van lichtend voorbeelden als Apple en Big G.

Klacht: Kijk-app werkt niet meer op Samsung tv

Het heeft 10 maanden geduurd voordat je NPO-start kon gebruiken, maar dat is zo traag dat je wel heel graag iets wil terug kijken voordat je daar aan begint. Dus als je de touwtjes aan elkaar knoopt weet je waar de problemen zitten. Bij de aankoop werd ook nooit zonder omwegen duidelijk gemaakt dat de smart tv maar voor x — aantal jaren bruikbaar zou zijn voor apps.

App heeft het even goed gedaan, maar sinds een paar weken echt drama! Om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden zijn niet alle toestellen meer geschikt en zijn ze genoodzaakt om een selectie te maken. Wat een waardeloze app.

Geen idee wat we hiermee aanmoeten. Als ik zo de reacties lees is dit gekomen na de laatste update.

Publieksservice

Anders dan smartphones, die gemiddeld na drie jaar worden afgedankt, worden televisies veel langer gebruikt. Loopt continu vast. Laatste reviews Pineapple Pen 3. Er kan echt wel een beter verdienmodel in deze app. December kocht ik wederom een nieuwe philips tv.

  • Claudia 17 oktober, De organisaties hebben gewoon geen zin in steeds updaten van de apps.
  • Ster verkoopt sinds gisteren realtime pre-rolls op Uitzending Gemist.
  • Niet onvriendelijk bedoelt..
  • Geen idee wat we hiermee aanmoeten!

Terwijl met het internet niets mis is. Net voor ik een smart tv wilde kopen blies ik de hele zaak af? Geen planned obsolescence. De oplossing hier is dat ik uiteindelijk een mini-PC aan mijn dum-tv gesloten heb, maar een kleine laptop werkt ook voldoende. Ik moest op gezonde recepten met rijstnoedels post reageren.

In verdween als eerst de RTLapp en kijk app smart tv werkt niet lang daarna was ook Youtube weg. Nog beter zou een app zijn op de Apple tv.

Och och och. E-commerce Conversie Fulfillment Payment Retail. Mijn conclusie is dat het waardeloos is om een smart-tv te kopen.

Alles werkt verder alleen deze app niet. Keep in touch!. Geen Chromecast en de tv app werkt ook niet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com