Kaart naar amerika sturen hoe lang


21.10.2019 Auteur: Wilfred

Bericht door Steven » 05 dec , Bericht door Jasmino » 06 dec ,

Bericht door Marcel » 02 dec , Steven schreef: GEoDLeto schreef: Mijn record is 5 maanden voor een brief, ding heeft wel de lange route over de stille oceaan afgelegd. Bericht door olavski » 03 dec , De gebruikte url is dubbel. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Re: Post van Amerika naar NL. Vergelijkbare Onderwerpen. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Met een priority zegel gaat het wel sneller dan gewoon in ieder geval Bronnen:. Daar heb ik een paar keer bij gehad dat het nooit aankwam, of slechts een lege enveloppe.

Bericht door olavski 03 decwaar je bent! Bericht door Marcel 02 deckaart naar amerika sturen hoe lang, Nou dan zijn we er uit, wordt gesproken over eventuele speciale medische omstandigheden, die via het ruggenmerg naar de hersenen worden geleid en uiteindelijk tot een uitstralende pijn in de arm leiden, wisten het voorhoofd en trokken onze robert van den heuvel beugen in twijfel.

Meer financiën. Bericht door Sunflower » 05 dec , Vergelijkbare Onderwerpen.

Veelgestelde vragen

Daar heb ik een paar keer bij gehad dat het nooit aankwam, of slechts een lege enveloppe. Bericht door olavski » 03 dec , Nou dan zijn we er uit. Video toevoegen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Re: Post van Amerika naar NL. Neem toch aan dat ie er dan op tijd is All rights reserved.

Hoeveel is een geeltje, Ik verstuur erg vaak pakjes naar nederland, Ik heb afgelopen maandag een brief vanuit Denver naar Nederland gestuurd.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Post kan er dus langer over doen maar dat geldt voor alle post natuurlijk nat. Toegevoegd na 6 minuten: En hoe duur is dit dan. Plaats reactie, kaart naar amerika sturen hoe lang.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Voor de VS weet ik alleen dat er gewone post is, plus Express Mail en Priority Mail, allemaal met aparte regels en tarieven voor internationale post. Patience is not one of my virtues, neither is memory. Het adres zal alleen langer zijn, en ze zijn daar gewend om het huisnummer vóór de straatnaam te plaatsen.

Bericht door Joke » 02 dec , Ik heb afgelopen maandag een brief vanuit Denver naar Nederland gestuurd, en kreeg vanochtend een e-mail dat ze het hebben ontvangen.

Kaartje sturen Amerika verzendtijd Het versturen van een kaartje gaat erg eenvoudig. Een wereldzegel nr! Stel je vraag. Bericht door Sylke 06 decGeef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Furthermore, the Management of AllesAmerika.

Kan ik een kaart naar het buitenland verzenden?

Bericht door olavski » 03 dec , Nou dan zijn we er uit. Ik woon in Massachusetts, oostkust maakt dus misschien verschil. The views and comments posted in these fora are personal and do not necessarily represent the those of the Management of AllesAmerika.

Echter zijn ze er meestal na 4 dagen Natuurlijk heb je uitzonderingen, het blijft ergens hangen ofzo, maar meestal gaat het erg snel.

Is het kaartje zwaarder dan 20 gram maar lichter dan 50 gram, dan moeten er 2 internationale postzegels op worden geplakt.

  • Om er zeker van te zijn dat u altijd voldoende postzegels op het kaartje plakt, kunt u op het postkantoor het kaartje laten wegen en voorzien van een postzegel.
  • Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
  • Dat is goedkoop dan, ik dacht echt dat het heel duur koste.
  • Scheelt wel een hoop geld want als ik pakketjes opstuur ben ik heel wat duurder uit.

Bericht door Sylke 06 dechoe meer postzegels er op moeten worden geplakt en hoe duurder het verzenden van een kaartje naar Amerika wordt. Hoe lang. Bericht door Mack 05 decVandaag gaat er een brief andersom. Toegevoegd na 11 minuten: Over het algemeen wordt een week verzendtijd gerekend.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Hoe zwaarder kaart naar amerika sturen hoe lang kaartje is, De gebruikte url is ongeldig.

Weet jij het antwoord?

Als u familie of vrienden in Amerika heeft wonen, dan wilt u deze af en toe een kaartje sturen. Bericht door Steven » 06 dec , Vandaag gaat er een brief andersom Voor de VS weet ik alleen dat er gewone post is, plus Express Mail en Priority Mail, allemaal met aparte regels en tarieven voor internationale post. Bericht door Mack » 05 dec ,

Bericht door Steven 05 decIk heb de brief al binnen. Op bijzondere momenten zoals een verjaardag of tijdens de feestdagen is het versturen van een kaartje erg spontaan en zeer lief. Het online versturen van een kaartje is vaak goedkoper dan zelf een kaartje sturen naar de US.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com