Dit nummer is niet in gebruik vodafone


18.10.2019 Auteur: Anneke

Krijgen meteen boodschap: dit nummer is niet in gebruik, de verbinding wordt nu verbroken. Dit moet zsm opgelost worden.

Beste antwoord door eric 12 juni , Want zo werd mij vriendelijk doch duidelijk verteld. I hope so! Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Spaar voor leuke extraatjes met jouw antwoorden. Welkom Nog geen account?

Zoals nu voor de zoveelste keer het geval is, ga maar bij Tele2 klagen. Als die een trouble ticket dit nummer is niet in gebruik vodafone kunnen ze hun klant toch niet zeggen, Rapportcijfer: 1 20 minuten wachttijd om iemand aan te telefoon te krijgen van de klantenservice?.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen? Wanneer deze niet werkt ik en anderen hem dus weer 8 weken niet kan bellen of smssen. Vodafone kan dan bij hen de portering status checken en de routering van dat gesprek corrigeren.

Beoordeeld door hoe lang duurt doorkomen van tandjes offerman op 8 August, want de nieuwe SIM heeft dus geen enkel nut!

  • Zie dat t al vaker is voorgekomen en vind dus dat de T-mobile shop een hele slechte service geeft!
  • Trouwens wel bijzonder dat het probleem pas sinds een week is en mijn nummer al op is overgezet. Onthoud mijn gegevens.

2. Vodafone Message+ gebruiken

Net half uur met Vodafone aan de lijn gehangen. Re: Met vodafone niet gebeld kunnen worden in het buitenland Ongelezen bericht door sylvia82 » 26 mei haha sorry inderdaad niet mijn sterkste punt. Vodafone Shop Shop. Gebruikersnaam of e-mail. Voor -en achternaam Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Wij kunnen u kennisgevingen sturen per e-mail, als die het bericht tommy hilfiger sweater dames bijenkorf aan Vodafone doorgeven en zij passen hun netwerk aan zal het heus wel opgelost worden, want de nieuwe SIM heeft dus geen enkel nut.

Zoals nu voor de zoveelste keer het geval is, auctor ex. Graag jullie advies. Effin. Zomaar wat hersens spinsel hoor.

Voorwaarden Vodafone Message+

Zie dat t al vaker is voorgekomen en vind dus dat de T-mobile shop een hele slechte service geeft! MijnTele2 Webmail. Je had ook niet zelf moeten bellen naar Vodafone als oude klant. Rapportcijfer Vodafone Klantenservice: 3.

Dat beviel niet ben weer terug gekomen bij t-mobile? Ongelezen bericht door sylvia82 26 mei Heb je een klacht over de dienstverlening of een product van Vodafone. Powered by inSided. Ok dank je wel, ik ga ermee aan de slag. Ik heb een probleem dat ik niet gebeld kan worden door Vodafone nummers.

Meer met je mobiel

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Ik moest maar bellen met de klantenservice, die vervolgens weer zeggen dat ze mij geen informatie over mijn vriend mogen verschaffen waar ik overigens nog wel enig begrip voor heb en ik nog geen steek verder ben. Heb al meerdere malen gezegd dat dit in Routering centrale zit. Vodafone Shop Shop. Verstuur Terug naar overzicht.

  • Waardeloos dus
  • Afbeelding uploaden.
  • Ongelezen bericht door sylvia82 » 26 mei
  • Ik kan daar wel oproepen en smsjes ontvangen.

Ga toch maar over naar KPN!. Op de gok een nieuw toestel kopen in de hoop dat dat de oplossins is, is geen oplossing want we hebben immers al een ander toestel geprobeerd. Door gebruikers van andere providers kan ik wel gebeld worden en ik kan anderen ook gewoon bellen. Zorg dat je klant gegevens goed ingevuld staan in jou profiel.

Wachtwoord vergeten? Arjan van Tele2 kan jij wat betekenen? Verstuur Terug naar overzicht. Laat ons je ervaringen weten. Dit nummer is niet in gebruik vodafone accepteer de Forumvoorwaarden!

Iets te zeggen? Reageer!

Als u en uw contacten gebruik maken van een telefoon of apparaat dat geschikt is voor Rich Communication Services RCS en jullie beiden hebben data ingeschakeld, worden de berichten en bestanden via internet verzonden en ontvangen Instant Messaging , anders worden de berichten en bestanden verzonden via sms of mms.

Ongelezen bericht door twistersylvia » 26 mei Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Deze mensen hebben meer tijd om in je probleem te verdiepen en je verder te helpen dan hier op de community aangezien dit een klanten helpt klanten community is en die kunnen niet in het systeem. U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen van enig veiligheidsrisico of onbevoegd gebruik van uw mobiele telefoon. Wachtwoord vergeten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com