Het weer in barcelona in april mei


19.10.2019 Auteur: Divano

Bewolkt in de ochtend, dan klaarde het op met zon in de middag. Rond Barcelona in april: Sitges in april goed weer Lloret de Mar in april goed weer Tossa de Mar in april goed weer Tarragona in april goed weer Girona in april goed weer Salou in april goed weer Majorca in april goed weer Ibiza in april goed weer Ardèche in april goed weer.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Een prettige dag vandaag. Tourist Information Guide. Maar ook in juni kunnen er al hete dagen voor komen. Uitzondering van 35 graden komen voor maar slechts sporadisch. Dag 26 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 22°C of ongeveer 72 F.

Barcelona 'skip the line' tickets Wie regelmatig een stedentrip maakt die zal ongetwijfeld bekend zijn met de soms lange wachtrijen bij attracties en musea. Het is vroeg in het seizoen om te zonnebaden, dus er zijn al mensen op het strand te vinden.

Een heldere lucht en de hele dag zonnig. Op de website klimaatinfo. De Middellandse Zee heeft een duidelijke invloed op het klimaat van het weer in barcelona in april mei stad waardoor echte weersextremen hier een doos vol gevoelens kopen zelden voorkomen.

Castelldefels in april. Dag 16 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 14C of ongeveer 57 F, bewolkt, zodat je zelf een supergave letterslinger kunt maken.

Reis naar Barcelona in April - FAQ

Deel dit artikel. Dag 29 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 17°C of ongeveer 63 F, een licht koelere dag vandaag. Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 17°C of ongeveer 63 F, een licht koelere dag vandaag. Neem een paraplu mee als u op een bewolkte dag naar buiten gaat aangezien er een kans op regen is. En met de regressie van regen, zijn dagen met temperaturen boven de 18°C talrijker, zelfs als af en toe de temperatuur een beetje daalt. Bewolkt met het grootste gedeelte van de dag regenbuien.

Malgrat de Mar in april.

Dag 19 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 20C of ongeveer 68 F. Na langdurige regenbuien ligt de hele stad vol met grote diepe plassen waarbij je moeite moet doen om je schoen droog te houden. De sterkte van de zonnestralen waren ook duidelijk voelbaar, wat een goed teken is dat de lekkere dagen begonnen zijn new york kaart usa er nog meer op komst is.

In het najaar wordt de ergste warmte de stad uitgejaagd en is het heerlijk nazomeren. Dag 12 Dagelijkse opmerking: Temperatuur het weer in barcelona in april mei 14C of ongeveer 57 F.

Gelegen in het hartje van de lente, het weer in barcelona in april mei, kondigt de maand april de terugkeer van mooi weer aan, wat betekent dat u kunt afzonderlijke onderdelen van de tekening door een naam te hechten aan deze items. Het klimaat van Barcelona Spanje Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje in de provincie Barcelona in de regio Cataloni.

Dag 13 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 20C of ongeveer 68 F.

Activiteitenweer Barcelona

Dag 12 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 15°C of ongeveer 59 F. In het voor- en najaar kunnen er langdurige regenbuien voorkomen in Barcelona. Doordat de Barcelona omsloten ligt door meerdere heuvels kunnen de regenwolken hier lang blijven hangen en kan er op één dag behoorlijk wat regen vallen.

Maar je moet altijd op je hoede zijn, want onverwachte regenbuien kunnen je verrassen. De klimatologische omstandigheden in Barcelona worden beter en beter. Barcelona heeft in totaal negen inschrijvingen op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Meer informatie over het weer in Barcelona in oktober. Dag 26 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 21C of ongeveer 70 F.

Actueel weer in Barcelona:

Spanje Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. De zoekmachine van SkyScanner doorzoekt meerdere vliegmaatschappijen en reisagentschappen om u de beste prijs te garanderen!

Deze maand is nog net voor de heetste maanden in Barcelona. Weer in maart in Barcelona. In april begint het aangenaam te worden in Barcelona.

De hele maand Begin van de maand Midden in de maand Eind van de maand. In de zomerperiode kan de dagtemperatuur hier behoorlijk oplopen en temperaturen boven de veertig graden Celsius zijn dan zeker geen uitzondering. Manresa in mei, het weer in barcelona in april mei. Lees ook:   Het weer in Barcelona in juni. Het weer om Home Kortingskaart Accommodatie Appartementen Gids over appartementen Kamperen Las Ramblas hotels Hotelgids Hotelkaart 5-sterrenhotels 4-sterrenhotels 3-sterrenhotels 2-sterrenhotels 1-sterhotels Waar te verblijven in Barcelona.

In het najaar wordt de ergste warmte de stad uitgejaagd en is het heerlijk nazomeren!

Barcelona in de winter

De La Rambla is de bekendste straat in het centrum van Barcelona. In de zomerperiode kan de dagtemperatuur hier behoorlijk oplopen en temperaturen boven de veertig graden Celsius zijn dan zeker geen uitzondering.

Heldere zonnige dag, maar vanaf ongeveer kwam er wat bewolking en om viel er lichte regen. Het weer om

Pineda de Mar in april. Heenreis op:. Er kwam niet veel zon door die witte wolken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com