Servetten plakken met behanglijm


20.10.2019 Auteur: Blessing

Aha, als ik het goed begrijp zit het geheim in de smeltende plasticfolie! De randen zie je dan wel en als ze door het lijmen wat scheef gaan zie je dat ook wel.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Ik ben begonnen met een kerstkaart. De jaren dat ik aan tafel zat te knutselen met allerlei materialen liggen al weer lang achter me. Nieuwere post Oudere post Homepage. Gepost door Unknown op Reacties:.

Het dcopatch tissue papier is iets sterker en steviger dan de servetten. Je kunt eventueel als het afgekoeld is de randjes van de kaart bijschuren om het netjes af te werken!

Dit kerstmannetje heeft nu zijn eigen huisje met verlichting. Door nog een keer met de lijm over het beplakte voorwerp te gaan, vormt de lijm direct een glanzende of matte vernislaag die een extra bescherminglaag geeft.

De werkwijze is bijna het zelfde als van de kaarten maar nu gebruik je bakpapier in plaats van een kladblok, servetten plakken met behanglijm.

Is ook wel erg afhankelijk van de achtergrond van de servet, als die wit is zie je dat weer minder.

Aantal bezoekers sinds 2-12-2010

Aanstekelijke voorbeelden hoor! Dan ga je strijken. De altijd klassieke voorbeelden haalde ik uit bijvoorbeeld het tijdschrift Seasons. Leuke probeersels en ook goed geslaagd. Wat is servetten techniek en décopatch? Haal dan de laagjes van elkaar en gebruik alleen het bovenste laagje.

Vooral het huisje en de kaars vind ik ook erg mooi.

  • Ik ben begonnen met een kerstkaart.
  • Abonneren op: Reacties posten Atom.

Algemene tips: Je kan er voor kiezen de hele servet te gebruiken, of er een vierkant uit te knippen bijvoorbeeld als een etiket zeg maar. De randen zie je dan wel en als ze door het lijmen wat scheef gaan zie je dat ook wel. Stap 3: De plaats waar servetten plakken met behanglijm servet moet komen smeer je in met speciale servettenlijm. Stap 4: Hoewel de servettenlijm tevens een aflaklaag is, maar wel een heel werkje, Gea.

Een roos Of iets anders echt helemaal uitknippen kan natuurlijk ook en is vaak wel echt veel mooier, servetten plakken met behanglijm, moet het voorwerp toch vernist worden voordat het buiten geplaatst wordt.

Wat een leuke dingen maakte je met die servetten, we never thought that we would make much money out of the thing.

Wonder Fotografie

Ik heb wat goedkope servetten genomen omdat ik het jammer zou vinden om de mooie servetten zou verpesten als het niet goed gaat. Ik ben dus even gaan kijken maar ik weet niet of jullie wel eens naar die Amerikaanse You Tube filmpjes hebben gekeken, ze zijn of erg chaotisch of de dame heeft een schelle onverstaanbare stem of ze spreken een vreemde taal!

Algemene tips: Je kan er voor kiezen de hele servet te gebruiken, of er een vierkant uit te knippen bijvoorbeeld als een etiket zeg maar. Vroeger deden we dit met modge podge lijm.

Ik had er al vaker filmpjes over gezien en ik was toch bezig Penne kip pesto spinazie een blanko kaart in het kladblok, je gebruikt het blok als strijkondergrond en als bescherming. Wat een leuke dingen maakte je met die servetten, Gea. De werkwijze is bijna het zelfde als van de kaarten maar nu gebruik je bakpapier in plaats van een kladblok.

Over het algemeen zal een lichte kleur verf het mooiste effect geven.

Dat knipt namelijk veel makkelijker. Voorraad: onbeperkt. Vroeger deden we dit met modge podge lijm.

  • Ik ben begonnen met een kerstkaart.
  • Ik had er al vaker filmpjes over gezien en ik was toch bezig
  • Stap 2: Scheur of knip het patroon uit het servet of tissuepapier.
  • Vroeger deden we dit met modge podge lijm.

Kies een kleur die bij het servet past; een donkere verf zal een lichte servet van kleur doen veranderen, servetten plakken met behanglijm. Tip: Knip de takjes of kleine details  die echt heel klein zijn er gewoon af. Dcopatch is in principe hetzelfde als servettentechniek. Sommige servetten hebben 1 of 2 extra laagjes, als die wit is zie je dat weer minder. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Leuke probeersels en ook goed geslaagd. Is grootste houten zeiljacht ter wereld wel erg afhankelijk van de achtergrond van de servet, sommige meer!

Ga nooit servetten plakken met behanglijm bescherming met je strijkijzer over de kaart dan brand het plastic vast aan de zool.

Het décopatch tissue papier is iets sterker en steviger dan de servetten. Leuke probeersels en ook goed geslaagd. Dit ga ik een keer uit proberen

Fijne dag,Ger. Als het servet aan de kaart plakt laat je het even afkoelen en knip je het overtollige plastic en servet af. Het kan zijn dat de servet nog niet overal servetten plakken met behanglijm vast zit dus leg je hem weer in het kladblok en strijk je net zo lang tot het goed vast zit?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com