Weekendje weg den haag wat te doen


03.09.2019 Auteur: Luisa

Leer Den Haag op een heel andere manier kennen Als onderdeel van onze speciale van leden voor leden arrangementen, bezochten we onze Haagse leden in hun stad. Hier werkt onze Koning In de Koninklijke Stallen staan de meeste koetsen van de Oranjes Regelmatig, op woensdag, ontvangt de koning de Geloofsbrieven van ambassadeurs In de Paleistuin zie je soms de koning Elke eerste vrijdag van de maand is er een rondleiding in Paleis Kneuterdijk.

Adres: Westeinde A. Het museum Escher in het Paleis heeft een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd, naar Volg Mooistestedentrips. Ontdek Den Haag. De ligging nabij de kust maakt deze bestemming extra aantrekkelijk.

Babylon Hotel Den Haag. Ook op de Home Made Market koop je de leukste dingen.

Topper is de Des Indes High Tea, weekendje weg den haag wat te doen. Voor een etentje in een sfeervolle kroeg ben je in de Oude Molstraat aan het juiste adres.

Vanaf begin maart staan de beachclubs meestal weer op het strand. Met 11 km strand vind je hier talloze mogelijkheden om sportief en actief te zijn. Een spannende belevenis. Privrondleiding door het Mauritshuis in Den Haag met een kunsthistoricus. Slecht ter been.

  • Mauritshuis Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen. Binnen koop je bijzondere kaarten en grafisch design.
  • Simonis Onder Hagenezen bekend als het beste visrestaurant van de stad.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

Geen stad in Nederland heeft zoveel te bieden als Den Haag. Lekker eten in Haagse sferen? Wijzig of annuleer tot 24 uur voor uw ervaring. Adres: Noordeinde Meer informatie over het Kinderboekenmuseum. Ruik de zilte zeelucht Den Haag is de enige grote stad in Nederland die direct aan zee ligt en dus de trotse bezitter van fraaie stranden en een bijbehorend bruisend strandleven.

Leuke wandelingen in Den Haag waarbij je langs de mooiste bezienswaardigheden en leukste hotspots komt?

Te zien tot en met 4 september. Den Haag is uniek? En het eten. Het museum Escher in het Paleis heeft een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd, toen Jack Coldren had moeten winnen maar onverwachts verloor.

Ontdek Den Haag voor een leuke dag uit!

Nadat deze heerschappij ten einde kwam, verhuisde de Nederlandse regering terug naar Den Haag. Iedere dag van de week kun je een biertje drinken en eten in de vele, leuke cafés op de Grote Markt , naar concerten gaan in het Paard van Troje en natuurlijk jezelf laven aan culinaire verwengerechten in vele restaurants. Den Haag, de meeste mensen kennen het van de politieke debatten op de televisie. Je vindt er een keur een kleding en reisaccessoires, zoals mooie tassen, koffers en zonnebrillen.

Door chte Hagenezen. Onder andere bij de Haagsche Stadsfiets. Je kunt natuurlijk ook de huur fiets pakken en na 20 minuten sta je op de boulevard in Scheveningen. We hebben de leukste uitjes voor je weekendje weg naar Den Haag op een rij gezet. Elk jaar is het Zuiderpark het podium van Parkpop.

Betrouwbare beoordelingen en waarderingen

En last but not least: de vierseizoenen badplaats Scheveningen ligt pal om de hoek. Babylon Hotel Den Haag. Fietsverzekering Voorkom vervelende verrassingen met een verzekering voor je fiets. Wil je iets speciaals kopen als aandenken aan Den Haag? Aan het Zuiderstrand, tussen de Scheveningse Haven en Kijkduin, heb je ook meerdere kindvriendelijke strandtenten.

  • Bijvoorbeeld bij Theesalon Lapsang op 10 minuten wandelafstand van de tuin.
  • Waarom wordt het ook wel de Jordaan van Den Haag genoemd?
  • En last but not least: de vierseizoenen badplaats Scheveningen ligt pal om de hoek.
  • Little V is het eerste Vietnamese restaurant in Den Haag en het is eten is er perfect!

Ontdek ze allemaal in een mooie wandeling en laat je meevoeren in de oases van rust midden in de stad. Tip Ontdek alles voor last minute Den Haag-Scheveningen. In het ongebouwde marktpand uit de 17de eeuw bestel je goede biertjes en prima eten.

Zoek op deze website. En het eten! Adres: Papestraat 1A. Voor kinderen van alle leeftijden vind je hier gave tentoonstellingen.

Meer mini-breaks in Nederland

Den Haag is uniek. Je kan hier terecht voor lunch, high tea of high wine, maar je kan hier ook lekker dineren. Natuurlijk kun je gewoon lekker luieren op het strand of met een drankje genieten in één van de vele strandtenten.

En als je er toch bent… Dan kun je net zo goed even langs de Koninklijke Stallen en de Paleistuinen lopen. Via een reisorganisatie kun je meestal voordelig een weekendje of een paar dagen Den Haag en Scheveningen boeken. Op maandagen is het gesloten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com