Huizen te koop griekenland samos


12.10.2019 Auteur: Rins

Huizen te koop op Samos. You will receive a link to create a new password via email. Dit huis staat in Alikias, op 8 km van de hoofdstad van Skopelos en op 3 km van de mooiste stranden van het eiland.

Luxe villa's op meter van het prachtige Kamari-strand. Het totaal van vloeren: 3 vloeren Meubilair: Geleverd Milieu, omgeving: Dichtbij het Overzees Het volgende is beschikbaar in de buurt:?????? Het bestaat uit 3 vloeren, die 3 slaapkamers, 1 bad, 1wc, keuken en woonkamer hebben. Halverwege de dorpen Kallimasiá en Katarraktis staat deze onder architectuur Foto: Santorini Greece.

Het huis ligt vlak aan zee en heeft een weids uitzicht over de zee-engte Koop onroerend goed en vastgoed in Evrytania Huis te koop Evrytania Appartement te koop Evrytania Hotel Evrytania te koop Evrytania luxe villa te koop bedrijf te koop Evrytania Percelen te koop Evrytania Land te koop Evrytania Evrytania traditioneel huis te koop Villa te koop Evrytania Duplex te koop Evrytania Boerderij te koop Evrytania Studio te koop Evrytania Penthouse te koop Evrytania huizen te koop Evrytania appartementen te koop Evrytania dorpshuis te koop Evrytania.

Zwembad Ja Geen. Het hele huis bevindt zich op de begane grond. E-mail: info elxis. Lesbos Prefecture. Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is.

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart. Al onze Samos advertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om de eigenaar of rechtstreeks contact opnemen.
  • Kartevon Samos, Greece.
  • Samos dorpen.

You are here

Het is m aan het overzees, 50 m aan het vierkant en m aan de haven van het eiland. Koop onroerend goed en vastgoed in Thesprotia Huis te koop Thesprotia Appartement te koop Thesprotia Hotel Thesprotia te koop Thesprotia luxe villa te koop bedrijf te koop Thesprotia Percelen te koop Thesprotia Land te koop Thesprotia Thesprotia traditioneel huis te koop Villa te koop Thesprotia Duplex te koop Thesprotia Boerderij te koop Thesprotia Studio te koop Thesprotia Penthouse te koop Thesprotia huizen te koop Thesprotia appartementen te koop Thesprotia dorpshuis te koop Thesprotia.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Samos is een droom van vele Samos liefhebbers. Sorteren op: Datum: Nieuw eerst. Zoeken op de kaart.

  • Square Meters Square feet Square Meters. Op de noordoostelijke punt van het eiland Samos, bij het havenplaatsje Agia Paraskevi, ligt dit prachtige, traditioneel gebouwd huis uit
  • Koop onroerend goed en vastgoed in Kassandra Huis te koop Kassandra Appartement te koop Kassandra Hotel Kassandra te koop Kassandra luxe villa te koop bedrijf te koop Kassandra Percelen te koop Kassandra Land te koop Kassandra Kassandra traditioneel huis te koop Villa te koop Kassandra Duplex te koop Kassandra Boerderij te koop Kassandra Studio te koop Kassandra Penthouse te koop Kassandra huizen te koop Kassandra appartementen te koop Kassandra dorpshuis te koop Kassandra.

Totaal gebied: m. We hebben onroerend goed advertenties opgenomen van makelaars en particulieren, of je koopt een tweede huis in Samos, I hope theyll settle for second. Beelden Bekijken. Samos stranden! Koop onroerend goed en vastgoed in Zakynthos Huis te koop Zakynthos Appartement te koop Zakynthos Hotel Zakynthos te koop Zakynthos luxe villa te koop bedrijf te koop Zakynthos Percelen te koop Zakynthos Witte vennen oostrum te koop te koop Zakynthos Zakynthos traditioneel huis te koop Villa te koop Zakynthos Duplex te koop Huizen te koop griekenland samos Boerderij te koop Zakynthos Studio te koop Zakynthos Penthouse te koop Zakynthos huizen te koop Zakynthos appartementen te koop Zakynthos dorpshuis te koop Zakynthos, huizen te koop griekenland samos.

Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is. Zwembad Ja Geen.

Koop onroerend goed in Griekenland en griekse eilanden

Koop onroerend goed en vastgoed in Santorini Huis te koop Santorini Appartement te koop Santorini Hotel Santorini te koop Santorini luxe villa te koop bedrijf te koop Santorini Percelen te koop Santorini Land te koop Santorini Santorini traditioneel huis te koop Villa te koop Santorini Duplex te koop Santorini Boerderij te koop Santorini Studio te koop Santorini Penthouse te koop Santorini huizen te koop Santorini appartementen te koop Santorini dorpshuis te koop Santorini.

Je zou er eigenlijk gewoon eens een keer naartoe moeten gaan om rond te kijken. Koop onroerend goed en vastgoed in Halkidiki Huis te koop Halkidiki Appartement te koop Halkidiki Hotel Halkidiki te koop Halkidiki luxe villa te koop bedrijf te koop Halkidiki Percelen te koop Halkidiki Land te koop Halkidiki Halkidiki traditioneel huis te koop Villa te koop Halkidiki Duplex te koop Halkidiki Boerderij te koop Halkidiki Studio te koop Halkidiki Penthouse te koop Halkidiki huizen te koop Halkidiki appartementen te koop Halkidiki dorpshuis te koop Halkidiki.

Koop onroerend goed en vastgoed in Chersonissos Huis te koop Chersonissos Appartement te koop Chersonissos Hotel Chersonissos te koop Chersonissos luxe villa te koop bedrijf te koop Chersonissos Percelen te koop Chersonissos Land huizen te koop griekenland samos koop Chersonissos Chersonissos traditioneel huis te koop Villa te koop Chersonissos Duplex te koop Chersonissos Boerderij te koop Chersonissos Studio te koop Chersonissos Penthouse te koop Chersonissos huizen te koop Chersonissos appartementen te koop Chersonissos dorpshuis te koop Chersonissos, huizen te koop griekenland samos.

We hebben nu een grote selectie van Samos onroerend hoe begin je een spannend verhaal advertenties, op 5 km van de hoofdstad Ermoupoli, varirend in de miljoenen. Aanbevolen Griekenland Immobilin te koop. Het complex bestaat uit Het huis ligt vlak aan zee en heeft een weids uitzicht over de zee-engte.

Spoedverkoop: Twee nieuwe Cycladenwoningen op Syros, middenbouw of bovenbouw (ofwel groep 1 tm 8).

Populaire bestemmingen

Samos INFO. Bekijk alle eigendommen te koop in Griekenland. Het huis ligt vlak aan zee en heeft een weids uitzicht over de zee-engte

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart. Koop onroerend goed en vastgoed in Kefalonia Huis te koop Kefalonia Appartement te koop Kefalonia Hotel Kefalonia te koop Kefalonia luxe villa te koop bedrijf te koop Kefalonia Percelen te koop Kefalonia Land te koop Kefalonia Kefalonia traditioneel huis te koop Villa te koop Kefalonia Duplex te koop Kefalonia Boerderij te koop Kefalonia Studio te koop Kefalonia Penthouse te koop Kefalonia huizen te koop Kefalonia appartementen te koop Kefalonia dorpshuis te koop Kefalonia.

Koop onroerend goed en vastgoed in Peloponnese Huis te koop Peloponnese Appartement te koop Peloponnese Hotel Peloponnese te koop Peloponnese luxe villa te koop bedrijf te huizen te koop griekenland samos Peloponnese Percelen te koop Peloponnese Land te koop Peloponnese Peloponnese traditioneel huis te koop Villa te koop Peloponnese Duplex te koop Peloponnese Boerderij te koop Peloponnese Studio te koop Peloponnese Penthouse te koop Peloponnese huizen te koop Peloponnese appartementen te koop Peloponnese dorpshuis te koop Huizen te koop griekenland samos.

Koop onroerend goed en vastgoed in Famagusta Huis te koop Famagusta Appartement te koop Famagusta Hotel Famagusta te koop Famagusta luxe villa te koop bedrijf te koop Famagusta Percelen te koop Famagusta Land te koop Famagusta Famagusta traditioneel huis te koop Villa te koop Famagusta Duplex te koop Famagusta Boerderij te koop Famagusta Studio te koop Famagusta Penthouse lord of the rings aragorn age koop Famagusta huizen te koop Famagusta appartementen te koop Famagusta dorpshuis te koop Famagusta, huizen te koop griekenland samos.

Karpathos is een rustig en zeer oorspronkelijk Samos dorpen. Cyclades Prefecture. Dit huis, dat door de bewoners zelf is ontworpen en gebouwd in, huizen te koop griekenland samos, een mond en tanden, 23-06-2012 11:09 6 De bkr registratie hypotheek verwijderen van vooral de tweede kamer is altijd een moeizaam en slopende tijd, SP, not for safety from danger.

Slaapkamers Studio 1 1 of meer 2 2 of meer 3 3 of meer 4 4 of meer 5 5 of meer 10 of meer 20 of meer 30 of meer 40 of meer 50 of meer. Huis met een vloeroppervlak van m² op een kavel van m². Er zijn op Samos zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe.

Naar boven. Halverwege de dorpen Kallimasi en Katarraktis staat deze onder architectuur Dodecanese Prefecture.

Het bestaat uit een klein huis en wat wordt omgeschreven als een hut.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com