Je bent mijn schatje


19.10.2019 Auteur: Allyssa

Ingewikkeld verhaal. Maar ik dacht, dat heb ik zo uit!

Samenvatting Paolo Bocchi behoort tot de absolute top van de plastische chirurgie en leidt een snel yuppenbestaan, gevuld met designerkleding en designerdrugs. Hierbij sneuvelen een paar personages, maar waar een wil is, is een weg. Dit boekje is perfect om mee te nemen naar het strand of op vakantie: het is een lichtgewicht mét inhoud.

Ook hebben wij een speciale suikervrije lijn aan ons productassortiment, waarmee we uiteindelijk ook graag verschil willen maken. Het is een beetje serieus, maar vooral komisch. Het is zo stiekem en gemeen.

Bernice Rijswijk 3 februari Alet 17 augustus Heerlijk je bent mijn schatje van Ammaniti. De ontroerende novelle Ik en jij is in verfilmd door de Italiaanse Oscarwinnaar Bernardo Bertolucci. Vond het heel onvoorspelbaar en grappig. Dat is mijn schatjedaar.

Daardoor vond ik het moeilijk om goed in het verhaal te komen. Plip 11 januari Ingewikkeld verhaal Moeilijk in te komen.

Samenvatting

Je moet gewoon niet verwachten een serieuze roman met diepgang te gaan lezen, want zo is het niet bedoeld. Ammaniti slaagt erin om in een beperkt aantal pagina's een personage neer te zetten en een verhaal met onverwachtte wendingen. In elk geval beter dan het vorige boek dat ik van hem gelezen heb Kieuwen en het zet aan om nog eens een Ammanati te lezen.

Had, wat mij betreft, wel een roman van pagina's mogen zijn. Bekijk de hele lijst. Kort verhaal, in twee busritten uitgelezen. Grappig kort verhaal.

Hij besluit een kilo cocane in je bent mijn schatje borst van mevrouw te doen inplaats van een implantaat. Niccol Ammaniti Een delicaat moment 7, is de de wijze waarop hij probeert deze terug te krijgen fenomenaal, schatje. Jij bent niet vastgebonden, van boogschieten tot een zeskamp. Alle boeken van Ammaniti zijn meeslepend. Je kunt bijna niet gaan slapen voordat je een boek van hem uit hebt.

Het is een kort grappig verhaal om te lezen. Mijn schatje is nu drie keer zwaar toegetakeld. Toch ben ik nog wel benieuwd naar meer van deze schrijver, het schijnt alleen vaak wat depressief te zijn

Geen diepgang. Normaalgezien toch. Effect Barneveld 11 juni Een leuk tussendoortje, dit kleine boekje. Nog nooit zoiets gelezen: Het is absurd, of juist andersom.

Niccolò Ammaniti

De schrijfstijl is zo snel dat je het boek ook heel gejaagd leest. Een leuk tussendoortje, dit kleine boekje. Jij bent mijn engel, schatje! Het verhaal heeft een razende vaart en de lezer valt van de ene verbazing in de andere. Van de schrijver Ammaniti ben ik een groot fan.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Leuk boekje om eens te lezen. Friend Reviews. Door middel van een ambachtelijk biologisch product en een persoonlijke aanpak maken wij elke chocolade droom werkelijkheid, je bent mijn schatje.

Voorspelbaar Saai Geen diepgang. Stranger73 Heerlen 26 februari Goede verhaallijn Spannend.

Uitgever: Lebowski. Verder vond i Een kort verhaal. Dit deed voor mij niets af aan de manier waarop de situaties worden geschetst, zo levensecht dat het net een film is.

My sweetheart's getting sentimental in her old age. Hier is je melk, mijn schatje! Die man heeft talent.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com