Kruising jack russel teckel karakter


19.10.2019 Auteur: Farida

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Toch is het natuurlijk belangrijk om ook met een kruising tussen deze twee rassen flink te socialiseren.

Terriërs etc. Waar het beestje vaan daan komt en hoe het karakter ongeveer is. Dit terwijl mijn jack russel 3-kleurig en gladharig is. En jong gestorven aan een dubbele hernia. Ze zijn driekleurig,zwart met wit en bruine wangetjes.

Heel anders dus. Ik ben niet tegen kruisen als is kruisen van rassen voor de Belgische wet zelfs verboden , maar dan wel voor verantwoord kruisen zoals de bokker die Duitse herder met Hollander of Mechelaar even vergeten welke kruiste.

Calle Gast 31 december om Op de laatste foto staat de vader. Grashuisstraat 8 CL, Zelhem tel. Actieve kruising jack russel teckel karakter Eigen berichten.

Teckel De Teckel valt onder rasgroep 4: Dashonden. Een rashond van een goede fokker is oo die ziektes getest en weet je precies van je in huis haalt.

  • Floor en Fiefie 05 januari om wijzigen. Deedee 19 september om wijzigen.
  • Volgende forumvraag: Galynn wordt morgen gesteriliseerd. Een Basset Fauve de Bretagne is tussen de 32 en 38 cm hoog en hij is 28 cm hoog.

Zelhem Doetinchem Varsseveld Ruurlo

Er komen hier niet veel mensen over de vloer. Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Dat krijgen we er nog wel uit De  Jack Russel is een actieve en slimme hond en heeft veel uitdagingen nodig. Ik heb drie teckels met stamboom. Had er niet zo veel verwacht!

Lekker mee op pad nemen en veel van de wereld laten zien. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Hier weer een rasechte teckel. De Foxterrir kan naast zijn actieve en wat drukke kant ook enorm knuffelig en gezellig zijn. En wat een groot nest:O Kan ze het allemaal wel aan.

Contactgegevens

Ik heb twee rode ruwharige dwergteckels met stamboom! Ligt er een beetje aan hoe je er zelf mee omgaat. Onze hond Tara is moeder geworden van maar liefst 6 mooie en gezonde pups.

Deze leuke ruw harige pups op de fotos hebben allemaal een super baasje gevonden. Het is belangrijk om consequent te zijn als kruising jack russel teckel karakter gaat om de opvoeding en training van een Fox. Teckel De Teckel valt onder rasgroep 4: Dashonden. Ruwharige jack russel pups. Ik heb dus grijze haren genoeg gekregen Bij mijn weten is dat voor geen enkele hond echt goed.

Over de hond

Ze worden n Adverteren op Puppyplaats is gratis: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Dus je kan geluk hebben hoor via marktplaats! Inseminatie met bijvoorbeeld een Rottweiler kan ook in dat geval heeft u een Jack Weiler of een Rott Russell.

  • Oude topic maar wat leuk om te zien dat ze allemaal zo verschillend zijn!
  • De eigenaar moet dus van hele goede huize komen en heeeel leuk zijn om de aandacht en interesse te krijgen van de pup.
  • Voor meer
  • Maar ze moeten wel allemaal genoeg beweging krijgen.

Een kruising zou misschien wat kunnen zijn. Ze is erg lang en slank. Puppyparty 12 maart Verder heeft  hij wellicht niet alle karaktereigenschappen, of een bloemetje, een voor een, as you said. Verder heb ikniets toe te voegen san. Lotje Gast 30 oktober om Baasje gezocht. Welk ras uiteindelijk ten grondslag ligt kruising jack russel teckel karakter deze kleur binnen de Jack Russells is onbekend.

Wat is Watson een schitterende hond.

Anoniem (Gast)

Plaats puppy advertentie. Vind tekkels net echte tuttige hondjes, maar komt vast door het feit dat we hier in de wijk 13 tekkels hebben rondlopen die allemaal blaffen, verlatingsangst hebben en allemaal met bling bling rondlopen. Gast 19 april om Mijn tante heeft een Yorkshire Terrier en dat heb ik ook altijd echt een leuk dier gevonden.

Prachtige Jack Russell puppy's Het zijn laagbenige en kortharige puppy's Ze hebben een mooie bruine kleur ze zijn 15 Juli geboren ze worden gent en g Flos is eigenlijk geen hond.

Soms denk k dat mijn Jack Russel ook wanneer wordt voetbal afgelast kruising is met een Teckel. Een ontzettend mooi hondje, kruising jack russel teckel karakter.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com