Een bed opmaken in de zorg


12.08.2019 Auteur: Ouafa

Patrick Schoenmakers Leerkracht. Sorteer Sorteer: Relevantie Datum Score.

Leraar 8. Een syllabus voor de opleiding logistiek assistent 2de en 3de jaar met uitleg en oefeningen rond de volgende taken: opmaken van bedden, onderhoud- en reinigingstaken, opknappen van klusjes, EHBO, verplaatsen van personen, boodschappen …. Zorg bovendien dat het laken aan beide kanten van de matras evenveel ruimte heeft. Begin met het onderlaken De matras wordt allereerst voorzien van een molton matrasbeschermer én een onderlaken. Website Tegenwoordig maakt bijna iedereen zijn bed op met een dekbed en dekbedovertrek, maar enkele decennia geleden werden bedden opgemaakt met een laken, wollen deken en sprei.

Een syllabus voor de opleiding logistiek assistent 2de en 3de jaar met uitleg en oefeningen rond de volgende taken:. Bewaar Verwijder. Toegevoegd van. Een greep uit het aanbod: …. Nederlands 8 Bekijk ook 0 resultaten in andere talen. Plaats het laken op uw bed Over het maxi cosi pearl gebruiksaanwijzing komt het laken - deze beschikt over een bed opmaken in de zorg brede n smalle zoom.

Strijk de kussens vervolgens glad en leg ze aan het hoofdeinde op bed?

  • Help NL English Nederlands.
  • Jouw e-mailadres:. Birgit Daems Leerkracht.

Bed opmaken volgens protocol

Al lid? Downloadbaar lesmateriaal 2. Het document is bedoeld voor de leerlingen van het 2de jaar in de opleiding logistiek assitent in een BuSO school. Bewaar in een map of terug. Wie kan de nieuwe map bekijken? Deze fiches zijn ontwikkeld als ondersteuning van de leerlingen tijdens het inoefenen van verzorgingstechnieken.

Er zijn bedspreien in diverse dessins en kleuren, zodat u uw slaapkamer een chique of kleurrijke uitstraling geeft. Toegevoegd van. Een greep uit het aanbod: …. Al lid. KlasCement 8?

Instructiefilm

Website Wie kan de nieuwe map bekijken? Bent u op zoek naar producten als lakens , wollen dekens en spreien? Dit stappenplan bevat de volledige uitleg hoe een bed volgens de aangeleerde techniek in de praktijklessen  wordt aangeleerd.

Plaats de wollen deken Plaats vervolgens de wollen deken over het laken. Genees - Verpleeg - Kine Bed opmaken volgens protocol. Wilt u uw bed op de ouderwetse manier opmaken - precies zoals grootmoeder deed. Favoriet leermiddel .

Servicemenu

Downloadbaar lesmateriaal Bezoek onze winkel aan de Boulevard D in Roosendaal of neem vooraf contact met ons op! Al lid? Downloadbaar lesmateriaal. Een greep uit het aanbod: ….

  • Wilt u uw bed op de ouderwetse manier opmaken — precies zoals grootmoeder deed?
  • Afhalen en opmaken van een bed : Stappenplan.
  • Tegenwoordig maakt bijna iedereen zijn bed op met een dekbed en dekbedovertrek, maar enkele decennia geleden werden bedden opgemaakt met een laken, wollen deken en sprei.
  • Bezoek onze winkel aan de Boulevard D in Roosendaal of neem vooraf contact met ons op!

Verzorgingstechnieken : Praktijkfiches. Downloadbaar lesmateriaal 6 Website 1 Video 1. Dit wordt zo ook in het leger gedaan? Bso 2. Gratis 8. Genees - Verpleeg - Kine Leermiddelen 8.

Logistieke taken : Cursus

Wachtwoord vergeten? Bed opmaken en verschonen : Instructiefiche. Dit wordt zo ook in het leger gedaan. Wilt u het bed nog netter opvouwen, dan kunt u ook de hoeken van de randen aan de zijkant instoppen.

Bed opmaken volgens protocol. Dit stappenplan bevat de volledige uitleg hoe een bed volgens de aangeleerde techniek in de praktijklessen  wordt aangeleerd.

Logistieke taken : Cursus.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com