Hugo de grootstraat amsterdam kaart


20.10.2019 Auteur: Shifra

Amsterdam, Rozengracht is meters verwijderd, 8 minuten wandelen. De omringende buurt wordt ook wel de Hugo de Grootbuurt genoemd. Welke Metrolijnen stoppen nabij Tweede Hugo de Grootstraat?

Taal wijzigen. Terug naar overzicht Printen. Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn in de Frederik hendrikstraat. Wachtwoord Vergeten? De indeling is als volgt.

De omringende buurt wordt ook wel de Hugo de Grootbuurt genoemd. Toggle navigation Eline Makelaardij. Toon volledige omschrijving. Menu Topmenu Registreren Inloggen! Aantal badkamers.

Neem contact met ons op - 2 10 14 18 info twm-makelaardij.

Vraagprijs € 279.000 k.k.

We maken reizen naar Tweede Hugo de Grootstraat gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Amsterdam, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Kenmerken Soort woning. Ledenberchstraat; Amsterdam, Bloemgracht; Amsterdam, Rozengracht.

Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers en de keuken. Aantal badkamers. Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Tweede Hugo de Grootstraat te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Hoe gaan naar Tweede Hugo de Grootstraat via de Trein Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, hugo de grootstraat amsterdam kaart, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. De vernieuwde keuken is voorzien van een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, G, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Aantal badkamers. Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Amsterdam, Antonella Roccuzzo. Scholen Parken Vervoer! Bruto inhoud. Toon afstanden.

Navigatiemenu

Het appartement is gelegen aan de achterzijde op de bovenste verdieping. Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Tweede Hugo de Grootstraat te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden: - Nieuwe keuken - Woonkamer opgeknapt en een nieuwe vloer - Externe berging. Toon volledige kenmerken. De vernieuwde keuken is voorzien van een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, hugo de grootstraat amsterdam kaart, LED-lampjes: verkopers doen alles om op te vallen.

Met een parkeervergunning heeft u de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Van Amstelveen 75 min.

Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Toon volledige kenmerken ». Zie ook: Plattegronden. Menu Topmenu Registreren Inloggen.

Voorzieningen badkamer. Eigendom ketel. Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand. Amsterdam, G. Gerelateerd aanbod Geen gerelateerd aanbod gevonden. Bouwjaar ketel. Van Amstelveen 75 min. De dichtstbijzijnde stations bij Tweede Hugo de Grootstraat zijn:. Toggle navigation Eline Makelaardij.

Routeaanwijzingen naar Tweede Hugo de Grootstraat (Amsterdam) met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde stations bij Tweede Hugo de Grootstraat zijn:. Totaal aantal kamers. Deel dit object.

Get directions now. Terug naar de resultaten. Recent bekeken Verkocht.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com