Internet explorer als standaard browser instellen


07.08.2019 Auteur: Michel

Türkiye - Türkçe. Ja Nee. Kennelijk is er iets veranderd want nu lukt het niet meer.

Ik heb met IE de minste problemen met mijn oude laptop. Magyarország - Magyar. Malaysia - English. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Polska - Polski.

Firefox, maar soms is het nodig om van IE je standaard browser te maken, internet explorer als standaard browser instellen, maar hij neemt niets, werd er dit maal gekozen voor de 3 gangen strategie. Microsoft biedt deze optie nadat het bedrijf heeft moeten toegeven aan de antitrust wetgeving van de Europese unie.

Is uw probleem hiermee opgelost. Vanuit de Microsoft visie is Internet Explorer een zeer belangrijk onderdeel van Windows. Voortaan kan je met de Chromebrowser afbeeldingen rechtstreeks in een Gmailbericht slepen.

Gerelateerde artikelen.

Veel browsers hebben tegenwoordig een veilige surfmodus. In het Internet opties scherm, klik je op de Programma's tab, naast de tekst Internet Explorer is momenteel niet uw standaard webbrowser , klik Als standaard instellen. Methode 1.

Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 - MS Edge instellen

België - Nederlands. India - English. Google heeft een nieuwe functie aan zijn gratis maildienst toegevoegd. Deutschland - Deutsch. Nederland - Nederlands.

  • Polska - Polski. Wil je niet dat Firefox standaard bestanden downloadt in een bepaalde map?
  • Dubbelklik je nu op de snelkoppeling, dan wordt de website met Internet Explorer geopend, zelfs al is deze niet de standaardbrowser.

Hoe laat ik mijn scherm niet meer zwart-wit zijn! Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven, internet explorer als standaard browser instellen. Productversie selecteren. Wil je bepaalde sites met een andere browser openen dan de standaardbrowser, dan kan je dat makkelijk instellen.

Veeg vanaf de rechterrand naar binnen met een muis ga je naar de rechterbovenkant van het scherm en beweeg je vervolgens naar beneden en tik of klik op Zoeken!

Voortaan kan je met de Chromebrowser afbeeldingen rechtstreeks in een Gmailbericht slepen. In Windows worden snelkoppelingen naar webadressen altijd met je standaardbrowser geopend.

Alle producten. Voortaan kan je met de Chromebrowser afbeeldingen rechtstreeks in een Gmailbericht slepen. Kennelijk is er iets veranderd want nu lukt het niet meer.

Aangezien Internet Explorer hiermee niet verwijderd wordt, kan dit programma nog wel worden gebruikt. Selecteer de Programma tab. Productversie selecteren. Deze wordt weliswaar internet explorer als standaard browser instellen Windows geleverd en automatisch bijgewerkt door Windows Update, maar krijgt ook kritiek omdat hij niet alle internetstandaarden ondersteunt en trager is dan sommige concurrenten.

Als u bijvoorbeeld Internet Explorer 9 verwijdert, gaat het systeem terug naar de vorige versie van Internet Explorer. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Chrome instellen als uw standaardbrowser

Maroc - Français. Selecteer OK en sluit Internet Explorer. Deze wordt dan vooraf goed getest met alle belangrijke websites en webapplicaties. Uitgelekte foto van Nokia 7.

Ik heb I.

Methode 1. Meest recente berichten Word start niet of loopt vast Hoofdlettergebruik niet automatisch corrigeren Hoofdletter in samenvoeg veld Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd Een deel van het beeldscherm opslaan.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski! Van Internet Explorer je standaardbrowser maken Medeauteur: wikiHow-redacteur. Colombia - Espaol! Australia - English. Productversie selecteren.

Google Chrome als standaard web browser - Windows 10

In het Internet opties scherm, klik je op de Programma's tab, naast de tekst Internet Explorer is momenteel niet uw standaard webbrowser , klik Als standaard instellen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. IE is nog steeds de mindere browser Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Methode 3. Vond je dit een nuttig artikel? Plaats reactie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com