Mag je een fiets meenemen in de bus syntus


11.09.2019 Auteur: Charella

Wat zijn flexstops? Open Welke route rijdt mijn bus? Zeker als het belangrijk is dat je jouw geplande overstap haalt.

Hoe kan ik betalen? Andere passagiers kunnen zo sneller instappen en alle zitplaatsen worden zoveel mogelijk gebruikt. Fiets in de bus. U mag dus b. Dan zie je meteen of je met de bus op jouw gewenste locatie kunt komen.

Zorg daarom dat je op tijd bij de bushalte staat. Welke route rijdt mijn bus. Het Kidsticket pin je bij de chauffeur of koop je in de app.

Plan je reis via onze reisplanner. Gebruik een koptelefoon en houd het volume in de gaten.

Bekijk je de website op je mobiel? Syntus Punten inwisselen. Worden alle creditcards geaccepteerd?
  • Dan pin je gewoon een kaartje bij de buschauffeur.
  • Kaartje kopen bij de chauffeur. De rolstoel wordt op de rolstoelplaats in het midden van de bus vastgezet.

Plan je reis

Zo is de  bus ook schoon voor reizigers na u. Factuur voor openbaar vervoer en btw. Nieuwe dienstregeling december. Servicewinkel Enschede. De makkelijkste manier om daar achter te komen is met onze reisplanner. Een gewone rolstoel kan goed vastgezet worden op de daarvoor bestemde rolstoelplaats in de bus. Hoe reis je met de bus?

Zo kan iedereen veilig en prettig reizen met Syntus. Is dit niet het geval of wordt u gebeld, houd uw gesprek dan zo kort mogelijk. Naar hoofdinhoud. Maar in de bus hangt ook een reisinformatiescherm waarop je alle volgende haltes ziet met actuele aankomsttijd.

Andere passagiers kunnen zo sneller instappen en alle zitplaatsen worden zoveel mogelijk gebruikt!

Of zoek hier op onderwerp

De bushalte. Vaak gaat hij uit van de dichtstbijzijnde halte, maar soms kiest de reisplanner een halte verderop als je daardoor sneller op je eindbestemming aankomt.

Haal ik de aansluitende bus wel?

Iedereen zit graag in een schone bus. Haal ik de aansluitende bus wel. Open Hoe kan ik betalen. Automatisch opladen. Restitutie aanvragen.

Wijzigingen

Krijg ik nu korting? Bekijk alle 7 artikels. Keolis App als vervoerbewijs.

Zorg daarom dat je op tijd bij de bushalte staat. Met dit kaartje kan een kind, blikjes en kauwgom op de vloer maar maak gebruik van de prullenbakken, dat iedereen in de bus u kan horen! Steek dan even je hand op. Dit houdt in dat het geluid van uw telefoon best wat zachter mag en dat gesprekken niet dusdanig hard gevoerd worden, onder begeleiding van een volwassene! Open Rijdt er een bus waar ik naartoe wil. Wat is de Kolibrie. Uiteraard moet dit op  een zo veilig mogelijke manier gebeuren.

Zo kan de reiziger na u ook op een schone plaats zitten. Iedereen zit graag in een schone bus. Is het veilig om te pinnen in de bus? Scootmobielen in trein.

Keolis App op een Android tablet gebruiken. Reserveren en reizen met de Kolibrie. De rolstoel wordt op de rolstoelplaats in het midden van de bus vastgezet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com