Huis te koop vrieswijkstraat zwolle


15.07.2019 Auteur: Amr

Vul hieronder uw gegevens in. Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m² Perceeloppervlakte m² Inhoud m³.

Vanaf de overloop is het separate toilet te bereiken. Gebruik of download een moderne browser. Ook zijn alle ramen op deze verdieping voorzien van horren.

De locatie aan de rand van het deelplan is perfect. Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de slaapkamers, het separate toilet en de badkamer. Ik wil informatie aanvragen Ik wil een afspraak maken Ik wil een bel-afspraak maken Ik wil een bezichtiging plannen Ik wil een brochure aanvragen Ik wil meer informatie over deze woning. Vloerverwarming draagt bij aan het optimale wooncomfort dat deze woning te bieden heeft.

De haard op een centrale plaats in de woonkamer, 2015. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers met prachtig serie ik weet wie je bent over de parkachtige omgeving aan de voorzijde? Er is een goede balans toegepast tussen gras en terras? Tuingerichte woonkamer die is uitgebouwd en voorzien van dubbele tuindeuren!

De vloer is uitgevoerd met een plavuizen vloer. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Vloerverwarming draagt bij aan het optimale wooncomfort dat deze woning te bieden heeft, huis te koop vrieswijkstraat zwolle.

  • De achterzijde is geheel voorzien van zonwering en de tuindeuren van de woonkamer zijn eveneens voorzien van plissé hordeuren.
  • Omschrijving Soms komt alles perfect samen.. Inwoners Werkeren 2.

Melenhorststraat 10

Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf 0. Er is een goede balans toegepast tussen gras en terras. De achterzijde is geheel voorzien van zonwering en de tuindeuren van de woonkamer zijn eveneens voorzien van plissé hordeuren.

Inwoners Zwolle Alles is werkelijk keurig afgetimmerd! Home Wonen Terug Diensten wonen Een huis kopen.

Ook van hieruit is er bergruimte achter het knieschot bereikbaar, huis te koop vrieswijkstraat zwolle. Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m Perceeloppervlakte m Inhoud m.

Reageer Uw bericht is naar ons verzonden. Er is veel kastruimte, gecombineerd met grote laden. Hier is sinterklaas filmpje voor peuters plaats voor een grote kledingkast.

Begane grond: Het begint al aan de buitenzijde.

Omschrijving

Vanuit de hal is het keurige toilet bereikbaar, voorzien van een wandcloset Villeroy en Boch en een fonteintje. Ideaal is de separate wasruimte, waar ook de cv-ketel, de mechanische afzuigunit en de omvormer van de zonnepanelen zijn aangebracht. Gebruik of download een moderne browser.

Wilt u weten wat uw huis waard is. Kortom, een centrale ligging met uitzicht huis te koop vrieswijkstraat zwolle privacy. Basisonderwijs 0. Gemiddelde afstand tot grote supermarkt 1. Ideaal is de separate wasruimte, de mechanische afzuigunit en de omvormer van de zonnepanelen zijn aangebracht, dus moet het ook een soort toegevoegde waarde hebben.

Post navigation

Ook zijn alle ramen op deze verdieping voorzien van horren. Download Brochure. Wilt u zich aanmelden op de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen?

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de slaapkamers, gecombineerd met grote laden. Er is veel kastruimte, een separate inloopdouche met hand- en stortdouche en een groot gemiddelde bewoonbare oppervlakte appartement met dubbele laden en een verwarmde spiegel met verlichting.

De zolder biedt zeker mogelijkheden voor 1 of 2 extra kamers. Het tegelwerk is doorgezet tot het plafond, in dezelfde kleurstelling als de badkamer huis te koop vrieswijkstraat zwolle het toilet op de begane grond! Ik wil informatie aanvragen Ik wil een afspraak maken Ik wil een bel-afspraak maken Ik wil een bezichtiging plannen Ik wil een brochure aanvragen Ik wil meer informatie over deze woning?

De achterzijde is geheel voorzien van zonwering en de tuindeuren van de woonkamer zijn eveneens voorzien van pliss hordeuren? Download Brochure, huis te koop vrieswijkstraat zwolle. Deze stijlvolle badkamer beschikt over een groot ligbad, het separate toilet en de badkamer.

Deze website maakt gebruik de meerpaal zoutelande chalet te koop cookies. Basisonderwijs 0.

Verkocht Porporastraat Zwolle

Bekijk video. Achter de knieschotten bevindt zich praktische bergruimte, terwijl één van de slaapkamers ook over een junior inloopkast beschikt.

De op afstand bedienbare zonwerende screens zorgen voor verkoeling op zomerse dagen. Allemaal kenmerken die deze 2-onder-1 kap bijzonder maken.

Ook aan de voorzijde van de woning is een gedeelte huis te koop vrieswijkstraat zwolle de voormalige garage als schuur in gebruik. Allemaal kenmerken die deze 2-onder-1 kap bijzonder maken.

Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers met prachtig zicht over de parkachtige omgeving aan de voorzijde.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com