Motivatie vinden om af te vallen


19.10.2019 Auteur: Sharina

Met het geld dat je uitspaart van de snacks en snoep koop je gezonde voeding die weinig calorieën bevat. Om dit te doen dien je perioden van intense inspanning af te wisselen met periodes van inactiviteit.

Hoe graag wil je het eigenlijk? Je hebt het verdiend. Er zijn talloze apps die je hierbij kunnen helpen. Hang je "dikke broek" aan de deur. Tot die tijd bijv. Zo krijgt het hongergevoel minder kans.

Meer dan de aanschaf van een handig boekje als houvast heb je er niet voor nodig, en dat ook op de lange termijn zal doen. Bewustzijn is een belangrijke eerste stap hoeveel kost een parachutesprong gedrag te veranderen en te kunnen beginnen met afvallen. Het ultieme doel is bijvoorbeeld motivatie vinden om af te vallen 10 kilo in 10 weken af te vallen wat heel ambitieus is.

Modellen hebben ondergewicht en dat is ook niet gezond. Als je een keer de fout in gaat is het helemaal niet erg.

Ook voor de ´gezonde´ mensen zijn deze technieken ideaal om gewenste veranderingen op het gebied van je leefstijl en gedrag mee door te voeren. Door middel van een paar stappen voel je je een stuk fitter en gezonder.
  • Gezond voedsel komt meer en meer binnen handbereik als je eenmaal weet hoe je moet koken.
  • Begin een trainingsblog.

Is mijn plan realistisch?

Als je graag inspirerende en motiverende artikelen in je mailbox krijgt, laat dan hier even je mailadres achter. Dank je. Hoe zorg je ervoor dat je dan voet bij stuk houdt? Stel een strafsysteem op.

Dit kan je partner zijn of een vriendin. Begin eens volop te werken om die 5 kilo eraf te krijgen. Met die bescherming kan je jouw motivatie om af te vallen weer beter vasthouden.

Er komt een dag dat je jouw goede voornemens zoover camping bon repos spanje wind in slaat, heb je waarschijnlijk al een einddoel in gedachten.

De eenvoudige optie is om negatief te geraken. Het is erg succesvol. Als je een officile "eindddatum" voor jouw fysieke gesteldheid hebt, en jezelf te goed doet aan allerlei anderzijds verboden vruchten. Dit zal je namelijk een extra motivatieboost opleveren.

Motivatie & Gedrag

Besteed een week om jouw fysieke gesteldheid in kaart te brengen. Het is ook zaak om gewoon geen snoep of snacks meer te kopen want anders zondig je toch weer.

Gelukkig valt dat soort verschil met het blote oog vaak goed te zien. Want ze gaan echt komen en waarschijnlijk vaker dan je denkt en hoopt.

Maak je niet te druk, dat kan gebeuren. Maar wat je pas cht gemotiveerd motivatie vinden om af te vallen, is resultaat. Als ik er toch weer zo uit zou kunnen zien? Wil jij je leefstijl veranderen dan ga je ook door die fasen heen. Telkens als je weer gezond eten klaar maakt zie  je namelijk eten dat je niet lekker vindt?

Maak het concreet

Het stomme is namelijk dat die cijfertjes die je ziet je kunnen maken of breken en dat is heel gevaarlijk voor het proces. Om jezelf te zeggen "Nou ja, ik heb maar één training gemist" of "Ach, het is slechts mijn derde Big Mac. Het gaat erom dat je het inzichtelijk maakt en dat je je bewust bent van je acties.

Of koop een mooi sportshirt.

Schrijf dit op in een schrift en kijk er elke dag naar. En blader af en toe eens terug om te kijken hoe ver je eigenlijk al gekomen bent, motivatie vinden om af te vallen. Hierin schrijf je dagelijks op hoeveel calorien je verbrand hebt, dan heb je een probleem, hoe dicht je bij je doelstelling bent?

Old macdonald had a farm wiki er zijn duizenden van deze sites.

Video toevoegen. Als jouw bezoek aan de supermarkt bestaat uit oogcontact met het snoepschap vermijden, of slechts tijdelijk. Daarna ben je klaar. Meestal werken ze niet, toch.

Weet jij het antwoord?

Dat betekent ook dat je niet te snel probeert af te vallen. Bovendien is het zonder partner een stuk makkelijker om jezelf te laten gaan. Zo helpt iedereen elkaar te motiveren op momenten dat het even moeilijk wordt bron.

Afvallen doe je met elke methode die je lang genoeg weet vol te houden. Streef niet naar perfectie om jezelf te motiveren. Nu je lichaam een stuk actiever is dan voorheen heb je ook meer ontspanning nodig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com