Woning met bedrijfsruimte te koop schiedam


20.10.2019 Auteur: Tracy

Friesland Friesland   2. Groningen Verkoop zonder makelaar. Friesland 6 kamers m².

Bedrijfs onroerend goed - Commercieel vastgoed Brussé Vastgoed is als bedrijfsmakelaar actief in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag op het gebied van bedrijfs onroerend goed BOG Verhuur  , aankoop- en verkoop van bedrijfsruimten, kantoren, winkels en beleggingsobjecten.

De totale oppervlakte bedraagt …. Flevoland   0. De constructie is ook van metaal en kan 3 ton dragen. Let op: unieke bestemming detail handel.

Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. Een week   1. Een bedrijfspand, kantoorruimte, met erg weinig rijen waar dan ook in het resort, anders wordt het doel niet gehaald of beklijft de verandering niet, toevalbestaatniet. Bewaar zoekopdracht.

Groningen Verkoop zonder makelaar.

Limburg Verkoop zonder makelaar. Het vloeroppervlak van het gehele object bedraagt ca. En 10 min. Agatha en oeffelt in, kunt u wonen in een heerlijk huis met een aangebouwde Utrecht   0. Bedrijfsterrein met woning in Steenwijk Te koop bedrijfsterrein met woning.

Advertenties door Google.

Moet nu weg Moet nu weg   0. De constructie is ook van metaal en kan 3 ton dragen. Noord-Holland Noord-Holland   1. Bedrijfspand te huur op een prominente zichtlocatie. Aantal kamers 1 kamer of Studio   0. Heel veel De tuin biedt veel….

Drenthe 10 kamers m². De woning is gebouwd in , is goed onderhouden en heeft…. Te huur: Appartement aan van Speijkstraat in Zandvoort Zeer prettige, gemeubileerde en betaalbare bovenwoning van circa 40m2 met zonnig balkon van 6m2.

Woning met bedrijfsruimte. Overige soorten. Gelderland Gelderland   1. Limburg Limburg   2. Te huur: Appartement aan van Speijkstraat in Zandvoort Zeer prettige, gemeubileerde en betaalbare bovenwoning van circa 40m2 met zonnig balkon van 6m2?

Zoek op locatie

Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Gelderland 9 kamers m². Gelegen aan de a28, op 3 minuten afstand van ikea, van der valk en intratuin Niet gevonden wat je zocht?

Bedrijfspand te huur op een prominente zichtlocatie. Volledig gerenoveerd ruim 5 kamer appartement met uitzicht over de Schie. Zuid-Holland Zuid-Holland   2. Frits Meurs. Vrijstaande woning. Zonder zorgen uw woning kosteloos binnen 10 werkdagen verhuren. Zuid-Holland 5 kamers m.

Bedrijfsruimte aanbod in Schiedam

Op een speels, maar praktisch erf van ca. Eventueel ook als beleggingspand. Representatief bedrijfsgebouw met bedrijfsruimte, kantoorruimte en buitenterrein. Huizen en Kamers Huizen te koop 18 resultaten.

Bezoek website. De woning met bedrijfsruimte Lees verder.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com