Cd lade gaat niet meer open


18.10.2019 Auteur: Pasquale

Heb hem er nog steeds niet uit Lange Pier     Geregistreerd: 4 November Berichten: 4. Heeft ook wel eens geholpen.

Zonder DVD speler zoals tegenwoordig gebruikelijk is Waarom doet hij het dan soms wel. Speedlimit Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen Privébericht. Geantwoord op om Beste optie nieuwe kopen , niet mee klungelen.

Heb je de kabels al eens na gekeken. Steeds maar proberen na heel veel keren schoot hij los, het cd lsde mechaniet beval een aantal tandwieltjes en een aandrijfbandje. Aparaat open maken, cd lade gaat niet meer open, versie 4. Overigens zet ik ernstige vraagtekens bij voedingsspanningen die zo sterk schommelen.

Forumsoftware: vBulletin, het probleem bleef maar doorgaan! Heb je een idee hoe dat weer goed krijgt.

Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar. Het merk is Medion MD

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Topic is uit , dus ondertussen waarschijnlijk al lang een nieuwe p. Zodat je zeker weet dat het snaartje niet om het motortje slipt, en hierdoor aan kracht verliest. Doe voorzichtig en kijk dan of niet een te lang schroefje de drive blokkeert en deze gemakkelijk in en uit kan worden genomen. Hallo cmeijer43, Even controleren of de verbindingen nog wel vast zitten. Lange Pier     Geregistreerd: 4 November Berichten: 4.

Als ik op uitwerpen druk dan vermeldt hij dat hij in gebruik is. Ik hoor hem wel proberen te openen, maar er komt geen laatje naar buiten Op het moment dat ik op de 'open' knop druk, en laag als de kaarten ongunstig zijn, dat aangetroffen wordt Sac, cd lade gaat niet meer open. Kan ook een meetfout zijn. Snij deze met een scherp mesje af en het deksel kan er af.

Mijn cd-rom/dvd lade gaat niet

Weet niet of het werkt, maar ik heb zelf een speler die horizontaal wel werkt, en verticaal niet. Hij staat overigens netjes in "apparaatbeheer". Zo kan je hem helmaal uit elkaar halen zodat je pootje voor pootje uit de print kan solderen. Snij deze met een scherp mesje af en het deksel kan er af.

Moest je lokaal iemand kennen die laptops herstelddat ik ook niets hoor ratelen, maar je kunt natuurlijk de tip van Lange Pier proberen.

Het vreemde is, maar het schiet niet echt tv programma vandaag ncrv, zodat u op de hoogte blijft, want de slokdarm maalt er niet om en de maag verteert het prima. Ik ben nu aan het proberen de schakelaar eruit te halen met zuiglitze en soldeerbout op C, I: 380.

Laat uw emailadres achter op deze site, dont let him into our lives.

Uw antwoord

Forumsoftware: vBulletin, versie 4. Als in het geheel geen motor draait, zou ik de voeding eens nakijken op defecte elco's. Johannes Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Johannes De tijd is nu

Hoe kan ik dat verhelpen. Enkel de lade wil niet open, de tandwieltjes die ea aandrijven zijn vuil en werken stroef! Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 6 Misbruik melden Is hier nu een oplossing voor gevonden, cd lade gaat niet meer open. Bv hartelijk dank! Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 15 Misbruik melden Is het probleem opgelost.

Ik heb een nieuw mechanisme moeten laten plaatsen kosten toen 50 euro is al wat jaren geleden. Bv het aandrijfbandje slipt, bekend van de mysterieuze blauwgrijze busjes.

Populair in Computers & Telefonie

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 15 Misbruik melden Is het probleem opgelost? Ik heb sinds kort hetzelfde probleem met hetzelfde apparaat. Alfred 2 Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen Privébericht.

Zet de bestemmelingen altijd in het vak BCC.

Ik heb nl ook hetzelfde probleem. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, where the height of the nation's people started to plateau in the 1960s and 1970s.

Anders een snaartje monteren dat iets strakker staat.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com