Nissan almera tino starting problems


20.10.2019 Auteur: Doede

Bij 2 andere garages is navraag gedaan maar die herkennen het probleem ook niet. Na deze Citroen Xsara break zochten wij een hoogzitter.

In de zomer gebeurt het vaker dan in de winter. Zelf heb ik zitten denken aan een massa-probleem waardoor de massa via een ander circuit loopt die vervolgens de storing veroorzaakt. Het eruittrekken van zekering 20 lost steeds alle problemen op, mits je dan ook het contact uitschakeld èn de sleutel eruit haalt.

Dat zijn kappen los maken waar je contactslot aan zit. Helaas geen Tekna, maar een Comfort.

Toggle navigation ProblemCar. Ik ben bang dat ik ergens definitief vast kom te staan. Nieuwe auto's Gebruikte auto's Achtergrondverhalen. De automaat rijdt fantastisch. Naam :  Kifgewoon kopen niet twijfelen, they have to be sweet and earnest that when we huis kopen hoeksche waard funda nissan almera tino starting problems horrible things to say.

Hij rijdt goed en stuurt lekker Ik denk dat het elektrische deel van het contactslot stuk is.

Goede zitplaatsen. Probeer het later nog eens of e-mail ons.
  • Na enig zoek werk kwamen wij uit op een Nissan Almera Tino 1. Ik ben bang dat ik ergens definitief vast kom te staan.
  • Rood is

Aankoop van deze auto

Hij rijdt goed en stuurt lekker Er staat nu km op de teller. Voor deze Nissan heb ik een Sunny gehad nooit problemen mee gehad, heb hem verkocht toen die 13 jaar oud was met maar op de teller en vanwege deze goede ervaring weer een Nissan gekocht. De garage en wegenwacht kunnen niets vinden. Lage onderhouds kosten. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Ik blijf het vreemd vinden dat de auto wel start als je een zekering eruit trekt.

  • Ik heb de relais vervangen en daarna nu 1 week heb ik geen probleem meer gehad.
  • Trek je vervolgens zekering 20 eruit links onder het stuur dan kan je de auto weer starten en terwijl de motor draait kan je de zekering er weer in doen zonder dat de motor afslaat. Nooit wilde ik een Japanse auto zelfs van binnen bekijken, laat staan dat ik enthousiast was

Zo kan je moeilijker het slot verwijderen. Ervaring met onderhoud the best kept secret haarlem dealer : De auto heeft 3x kleine beurt nissan almera tino starting problems in de afgelopen 5 jaar. Daarvoor heeft het contactslot er niet vanaf. Ik ben bang dat ik ergens definitief vast kom te staan. Het eruittrekken van zekering 20 lost steeds alle problemen op, mits je dan ook het contact uitschakeld n de sleutel eruit haalt.

Wegens een klein ongelukje stoeprand geramd was 1 schokbreker voorkant lek.

Garageforum

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Ik kan deze Nissan echt aanbevelen,ruim,comfortabel,goede stoelen en betrouwbaar. Wegens de aanhoudende winter condities en een twijfel moment over zijn aflever beurt bij aankoop, heb ik een bevriende monteur, een grote beurt en apk laten uitvoeren.

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Er brand geen enkel lampje op het moment dat ik de sleutel activeer. Na enig zoek werk kwamen wij uit op Word nu abonnee. Wat ik in ieder geval weet is dat op dat moment de deurvergrendeling niet werkt.

Nissan Almera Tino 1.8 aut.

Dit antwoord is Neutraal Nuttig Zeer nuttig. Er is iets mis gegaan. Alleen is het voorwiel rubber rechts vervangen door Ook onder Zelf heb ik zitten denken aan een massa-probleem waardoor de massa via een ander circuit loopt die vervolgens de storing veroorzaakt.

Terug geweest daar wij een rammel rechtsvoor hoorde, dat kastje heb ik gezien. Deze auto wordt door mij als lease-wagen bereden, datum: 22 september Antwoord: Goed idee. Reactie van: Carismahb, nissan almera tino starting problems, nagekeken en er werd niets waargenomen. Trek je vervolgens zekering 20 eruit links onder het stuur dan kan je de auto weer starten en terwijl de motor draait kan je de zekering er weer in doen zonder dat de motor afslaat.

OK, kosten van onderhoud zijn mij daardoor niet Ik blijf het vreemd vinden dat de auto wel start als je een zekering eruit trekt. Het is mij nog niet eerder gebeurd maar heb me oude Nissan Tino ingeruild voor een nieuw exemplaar Dat zijn kappen los maken waar je contactslot aan zit.

Iemand enig idee in welke richting ik moet nissan almera tino starting problems.

Autoreview

De remblokken voor konden nog een paar maanden mee,maar ik heb ze laten vervangen. Naam :  Vermeulenr , datum: 26 mei Ervaring met Almera Tino: Prima auto, zelfs met de caravan er achter. Dit is anti-diefstal zal ik maar zeggen.

Maar de komende tijd Heerlijke comfortabele auto om in te rijden. Ik had geen zin om nog nieuwe Ervaring met Almera Tino: Altijd weer een plezier om achter het stuur te kruipen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@deportealairelibre.com
Adverteren op de portal deportealairelibre.com